№ 01 / 2020, січень
Зміст номера
№ 01 / 2020, січень
Аналіз ринку
Христина ВІЄР
СЕЗОН-2019: гості, ціни, завантаження
Професійно
Катерина Балановська
СИСТЕМНИЙ БІЗНЕС: 7 кроків побудови
Професійно
Наталія ПАНЧЕНКО
ЗА КРОК ДО ЗМІН: проєкт Закону «Про працю»
Бізнес-процеси
Вікторія РЕЙНІКОВА
ЯК ВІДКРИТИ РЕСТОРАН: чек-ліст для готеляра
Готель
Владислава КОВАЛЕНКО
ШУМІТЬ ТИХО: звукоізоляція готелю
Актуально
Владислава КОВАЛЕНКО
ЩЕ РОЗУМНІШЕ: сучасні технології в будівництві
Слово редактора
головний редактор
Олександр Ганієв
Всьому свій час

Ринок HoReCa, звичайно, як і будь-який інший сегмент ринку, динамічно розвивається. В життя персоналу готелю, його гостей втручаються сучасні технології, нові підходи до пошуку й обслуговуванню гостей. Але чи завжди ми готові до проникнення екстранового в наше життя? Чи потрібні зміни заради змін? Це питання, на яке у кожного може бути своя відповідь, що сформована на підставі власних аргументів. Хтось звик працювати за знайомими правилами, у когось є бажання революційних змін, але не вистачає коштів, а хтось дійсно йде в ногу з часом і готовий впроваджувати будь-які ноу-хау, відразу після їхньої появи.

Читати повністю