АДАПТАЦІЯ — СПРАВА ЕМОЦІЙНА: 10 ключів до серця новачка
Останнім часом у готельно-ресторанній сфері нам доводиться докладати величезних зусиль для того, щоб знайти необхідних працівників. І коли нарешті ми знаходимо довгоочікуваного «ідеального кандидата» — ми заспокоюємось і про нього забуваємо. Тут ми робимо величезну помилку! Неймовірно, але 31 % звільняються менш ніж через півроку з моменту працевлаштування, а 38 % новачків відмовляються від роботи саме під час адаптаційного періоду. Менеджери з персоналу називають це явище «ghosting» (від англ. ghost — привид). Для нас звичними стали ситуації, коли стажер зникає просто «розчиняючись у повітрі», а його номер чарівним способом стає «недосяжним»…