Вітаємо з відкриттям нового готелю Ribas Karpaty

Готель Ribas Karpaty є девелоперським проєктом компанії Ribas Hotels Group. Артур Лупашко, засновник мережі готелів Ribas Hotels Group: «Компанія Ribas Hotels Group ставить перед собою завдання розвивати внутрішній туризм і будувати нові готелі в ключових курортних регіонах країни. Також сам курорт Буковель стрімко розвивається, щороку інвестуючи в свою інфраструктуру: підйомники, дороги, пішохідні та велодоріжки тощо. Ми раді сприяти його розвитку».

Готель Ribas Karpaty, загальною площею 3200 м2, розрахований на 47 номерів. Його інфраструктура включає ресторан із виходом на терасу, коворкінг із панорамним видом на гори, басейн, фінську та римську сауни, джакузі, масажні кабінети, велику SPA-зону, дитячу кімнату та басейни. Проведення часу на вуличній зеленій території готелю буде для гостей особливо приємним, оскільки Ribas Karpaty один з небагатьох готелів у Буковелі, який подбав про її благоустрій. При виході на терасу гостей зустрічатиме неймовірний панорамний вид, забезпечуючи найкраще місце для відпочинку.

Цей готель не схожий ні на один інший в Буковелі. У нього дуже незвичайний дизайн, який гармонує з навколишнім середовищем: величезні вікна відкривають вид на гори, а номери здаються продовженням мальовничої панорами. Готель спроєктований у дусі постмодернізму: багато дерева, задіяні різні кольори (помаранчевий, бірюзовий, сірий) і текстури каменю.

Усі меблі в номерах Ribas Karpaty, крім стільців, розроблені спеціально для цього готелю. Вони шпоновані, що додає номерам вишуканості. Тканини обрані з високим ступенем стійкості до тертя. Що стосується сантехніки, то вся вона європейського виробництва: італійська, німецька, нідерландська, естонська. Також в номерах стоять іспанські замки, холодильники, сейфи та швейцарські фени. Майже все освітлення зроблено на замовлення, інше привезено з Німеччини, Польщі.

Джерело: Ribas Karpaty