VI Всеукраїнський готельний форум

Журнал «Академія гостинності» запрошує вас на найочікуванішу подію року — VI Всеукраїнський готельний форум, який відбудеться 7-8 жовтня 2021 року в Mercure Congress Сentre.

VI Всеукраїнський готельний форум — найбільший щорічний захід, для усіх небайдужих до розвитку сфери гостинності.

Шостий рік поспіль ми збираємо готельєрів та експертів готельно-ресторанного бізнесу з усієї України, щоб поділитися знаннями, досвідом та новими ідеями.

Якщо ви власник або керуючий готелю, хочете збільшити дохід та оптимізувати витрати, прагнете до розвитку сфери гостинності та підвищенню якості послуг, або можливо, ви представник сервісної компанії, і бажаєте, щоб саме ваша продукція «притягувала» гостей повертатися в готель знову і знову — вам до нас на VI Всеукраїнський готельний форум!

VI Всеукраїнський готельний форум — це:

  • 2 дні спілкування зі спікерами та експертами готельно-ресторанного ринку;
  • 300+ готелярів на одному майданчику;
  • найактуальніші теми та питання
  • більше 30 професійних спікерів-експертів;
  • компетентні модератори;
  • спеціально підібрані теми відповідно до актуальних запитів готельєрів;
  • неформальне спілкування та нові знайомства.

Форум буде цікавим:

Власникам і керуючим готелями, керівникам напрямів та підрозділів готельно-ресторанних комплексів, виробникам та постачальникам товарів для індустрії гостинності, сервісним компаніям, що працюють або планують розпочати співпрацю з готельним бізнесом.

У рамках VI Всеукраїнського готельного форуму кожен учасник отримає відповіді на свої запитання, відчує неймовірну атмосферу легкості спілкування, дізнається щось нове або пригадає забуте, отримає натхнення до впровадження та вдосконалення.

Для учасників Форуму ми готуємо свіжу інформацію про управління готелем, продажі та оптимізацію витрат, управління номерним фондом, сучасні тенденції з маркетингу та реклами, стандартів сервісу та комунікацій, ведення ресторанного господарства та харчової безпеки і багато іншої актуальної інформації.

Запрошуємо вас стати учасником
VI Всеукраїнського готельного форуму