Український ресторатор Савва Лібкін випустить книгу «Бізнес по-одеськи»

Незабаром світ побачить книга-новинка «Бізнес по-одеськи. Як побудувати мережу, не втративши себе» від Савви Лібкіна, успішного українського ресторатора, власника ресторанів «Дача», «Тавернетта», «Компот», візіонера ресторанної премії «Сіль» і хранителя традицій одеської кухні.

Співавтором книги став київський письменник, журналіст і сценарист Антон Фрідлянд. Новодрук вийде у видавництві BookChef, реліз книги заплановано на кінець лютого 2021 року.

«Бізнес по-одеськи» — відверта і надихаюча історія про становлення Савви Лібкіна як ресторатора і бізнесмена, від початку кар’єри і перших ресторацій до власної мережі ресторанів, поціновувача одеського стилю життя, знаного далеко за межами країни.


У своїх бізнес-мемуарах Савва ділиться власним досвідом про те, як відкрити ресторан і не прогоріти, як за допомогою правильного позиціонування створювати черги в ресторани, про секрети ведення бізнесу в періоди кризи і про те, як фокусування бізнесу допомагає зробити його унікальним і успішним.

Прочитавши книгу, ви дізнаєтеся:

  • про дитинство і перші кроки в бізнесі одного з найвідоміших рестораторів України;
  • про принципи Савви Лібкіна у справах і повсякденному житті;
  • про шлях та відкриття мережі ресторанів, відомої далеко за межами Одеси.

Ця книга — інсайдерське одкровення від справжнього гуру ресторанного бізнесу, автор наводить чесний аналіз перемог і помилок, яких встиг припуститися у житті.

Джерело BookChef