Reikartz відкриває новий готель в Хмельницькому

Незважаючи на ситуацію в країні, яка змушує багато готелів йти з ринку, компанія Reikartz Hotel Group повідомляє про відкриття першого в Хмельницькому готелю під брендом Reikartz. Готель знаходиться в історичному і діловому центрі міста, в повністю відреставрованому будинку, виконаному в стилі класичної західноєвропейської архітектури.

Reikartz – один з кращих готелів Хмельницького європейського рівня 4 зірки. Готель пропонує 79 номерів від «Класик» до «Люкс», оформлених в класичному стилі Reikartz, 2 конференц-зали та ресторан грузинської кухні мережі «Стумарі», а також звичний для мережі набір послуг: Wi-Fi, room service, щоденний сніданок по системі «шведський стіл».

«Ми раді, що знайшли надійного партнера, який не зупинив фінансування в такий складний для всієї країни момент, і завершив будівництво дійсно кращого готелю в місті. Відкриття Reikartz в Хмельницькому продовжує стратегію компанії Reikartz надавати послуги європейського гостинності у всіх обласних центрах України», – коментує операційний директор Reikartz Hotel Group, Андрій Дема.

На сьогодні мережа готелів Reikartz Hotel Group об'єднує 2 готелі в Швеції і 37 готелів в Україні.

Джерело: Reikartz Hotel Group