1 червня відкрився новий готель Ribas rooms Bila Tserkva

1 червня у Білій Церкві (Київська область) відчинив свої двері новий готель Ribas rooms Bila Tserkva. Його площа становить близько 2000 м2. Шестиповерховий об’єкт включає 37 номерів.

Середня площа кімнат у Ribas rooms Bila Tserkva становить 22 м2. Крім того, він пропонує двокімнатні люкси площею 45 м2. Інфраструктура об’єкта включає ресторан і конференц-зал.

«Ribas rooms Bila Tserkva займає місце готелю з найвищим рівнем обслуговування в місті, якісною комплектацією номерів, найбільшим і найсучаснішим конференц-залом на 100 осіб. Біла Церква – місто з високою концентрацією бізнесу і воно давно потребувало мережевого об’єкта такого рівня», – розповів Артур Лупашко, засновник Ribas Hotels Group.

Так, новий готель відкривають під час активної фази війни в Україні без затримок і сумнівів. На тлі підприємств, що закрилися в самому місті та в країні, нові робочі місця, податкові надходження та діяльність загалом – це те, що мотивує власників будівлі, готельного оператора Ribas Hotels Group і всіх, хто причетний до роботи готелю.

Варто зазначити, що наразі ринок праці в Україні переживає трансформації. Так, дуже багато людей через широкомасштабне воєнне вторгнення Росії в Україну залишилися без роботи. «Частина з них виїхала шукати її за кордон, ще частина – залишилася. Ті, хто вирішив не покидати дім, наразі шукають роботу, що не потребує довгого навчання. У готельно-ресторанній сфері це, наприклад, охоронці, портьє, покоївки, офіціанти тощо. Щодо тих, хто виїхав, це здебільшого мідл- і топменеджмент галузі. Вони звикли до інших заробітків, а також до планування майбутнього. Зараз вони не бачать як може розвиватися готельна сфера в Україні, проте після війни готові повернутися для допомоги державі у відновленні. Однак наразі це створює проблеми з пошуком кадрів на ці вакансії в Україні», – прокоментував Андрій Маренчук, виконавчий директор Ribas Hotels Group.

Завдяки відкриттю Ribas rooms Bila Tserkva було створено 15 робочих місць.

«Ми, як і завжди, плануємо вийти на високе завантаження та прибуток з першого місяця, а третину прибутку спрямовувати на благодійні військові проєкти. Також ведемо переговори, щоб надати частину номерів фондам, які допомагають транзитним переселенцям», – зауважив Артур Лупашко.

Окупність об’єкта становить близько 8 років.

У планах компанії Ribas Hotels Group цьогоріч є відкриття ще одного готелю в Україні. За словами Андрія Маренчука, наразі треба продовжувати роботу там, де є хоч якась можливість бізнесу працювати.